FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2016 | “BE GOD IS”
D´ESPAI DUAL

CABARET SINGLOT

Dijous, 28 de juliol

10€

Un divertidíssim show que combina música, humor i teatre gestual, tot generant una complicitat amb el públic. Un espectacle que parteix de l'experimentació artística, de la creació col·lectiva i de vies d'expressió llunyanes al text. "Tres personatges apareixen de llocs diferents portant l'harmonia, l'expressió i la màgia per regalar-li a la persona vivent que tinguin davant. De sobte, l'espai oníric apareix, la música transforma el moviment... i ningú entén res. L'equilibri no es manté, un està sota el jou de l'altre, els dos a un i els tres al ritme, a la ingravidesa, al domini, al desequilibri, al contratemps, a l’espai... Un show addictiu, emocionant, delirant sense conservants ni colorants." 

Estils: Dansa, Humor, Teatre

Notícies relacionades

Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.