FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2016 | “EL REY”
DE TEATRO DEL BARRIO

SINGLOT

Divendres, 29 de juliol

25 €

Quin paper ha jugat la monarquia a Espanya en els últims quaranta anys? A quins objectius ha servit? Quins són els objectius de la monarquia espanyola per a les properes dècades?

"El Rey" és una ficció en la que el personatge central es diu Juan Carlos I. Un home que en l'epíleg de la seva vida cau del cim a allò més baix. Si més no, simbòlicament. Un home que sembla que ja no serveix. Tot i que va servir de molt. Però, per què? Per a qui? El president de l'"Asociación para la recuperación de la memoria histórica", Emilio Silva, afirma que «la construcció de la ignorància sobre el nostre propi passat és política d'estat a Espanya». "El Rey" és una ficció en contra de la ignorància amb la convicció que només pot canviar la seva realitat qui la coneix.

Teatro del Barrio són Alberto Sanjuan, Luis Bermejo i Willy Toledo.

 


Estils: Humor, Teatre

Notícies relacionades

Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.