FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2016 | THE AL McKAY ALL STARS

Dimecres, 17 d´agost

Des de 38 €

Pocs grups, en ple segle XXI, són capaços de fer reviure la màgia disco dels anys 70 sense necessitat de recórrer a les boles de miralls. Un d'ells és la Experience de qui, juntament amb el recentment desaparegut Maurice White, va ser compositor i peça clau d'Earth, Wind & Fire: el guitarrista Al McKay, líder en l'actualitat d'una renovada versió de la banda, capaç de tant de fer ballar les pedres amb èxits definidors d'una època com Boogie Wonderland, September i Let's Groove com de fer-nos entendre el perquè Earth, Wind & Fire van ser nominats 20 cops als Grammy i van vendre 90 milions de discos a tot el món. Una all star band del R&B i el funk més distingit (explosiva secció de metalls inclosa), bregada en gires de gran èxit en els cinc continents i amb el so i l'essència dels Earth, Wind & Fire originals absolutament intactes. 

PLATEA PREMIUM INCLOU:
-Parking VIP (1 plaça cada 2 tickets)
-Consumició de cortesia (cervesa, cava, refresc) 

Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal.  

Estils: Música
Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.