FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2016 | GOD SAVE THE QUEEN

Diumenge, 24 de juliol

Des de 25 €

Reconeguts per Rolling Stone com la millor banda tribut del món, els argentins God Save The Queen (Dios Salve a la Reina) arriben a Porta Ferrada per fer-nos reviure amb vertiginosa exactitud un concert de Queen. Liderats per Pablo Padín, amb una semblança física i vocal impressionant amb Freddie Mercury, el grup porta gairebé tres dècades rendint homenatge al llegat dels autors de We Are The Champions i Bohemian Rhapsody amb concerts massius a tota l'Amèrica llatina així com en països com Xina, Austràlia o la Índia. Després de triomfar al Sant Jordi Club de Barcelona al 2013, God Save The Queen presenten a Sant Feliu Remember Wembley 86, fidel recreació del llegendari tour d'A Kind of Magic amb motiu del seu 30è aniversari. 

PLATEA PREMIUM INCLOU:
-Parking VIP (1 plaça cada 2 tickets)
-Consumició de cortesia (cervesa, cava, refresc) 

Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal.  

Video

Estils: Música
Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.