FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2016 | MARIZA

Divendres, 22 de juliol

Des de 28 €

Després de protagonitzar, amb Canamé i Carlo do Carmo, una històrica nit inaugural l'any 2008 i emocionar-nos de valent, dos anys després, amb un altre recital per emmarcar, Mariza, gran dama actual del fado, torna a Sant Feliu de Guíxols. Ho fa, aquesta vegada, amb Mundo, un disc llargament esperat, amb clàssics d'Amália Rodrigues i Carlos Gardel, entre d'altres, i on Javier Limón (l'home al darrera de l'inoblidable Terra, així com dels grans èxits de Buika i Bebo amb El Cigala) exerceix de productor. Dècades després d'emmotllar aquesta veu tan inimitable i poderosa a la taverna que els seus pares tenien al barri lisboeta de la Mouraria, Mariza continua cantant com ningú a la tristesa... i a la vida. Els vostres cors mai no ho oblidaran.

PLATEA PREMIUM INCLOU:
-Parking VIP (1 plaça cada 2 tickets)
-Consumició de cortesia (cervesa, cava, refresc)

Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal.  

Video

Estils: Música
Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.