FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2016 | OMARA PORTUONDO & DIEGO EL CIGALA

Dissabte, 16 de juliol

Des de 38 €

Omara Portuondo i Diego El Cigala van coincidir l'estiu passat a l'escenari del Hollywood Bowl de Los Angeles en un dels concerts de l'Adiós Tour de Buenavista Social Club i la sintonia va ser tan extraordinària que ara, amb ganes de més, s'embarquen en una gira per celebrar el 85è aniversari de la històrica cantant cubana. Amb 70 anys de trajectòria -es diu ràpid!- i la seva condició ad eternum de novia del feeling, Portuondo repassarà clàssics de la música cubana així com del seu propi repertori acompanyada d'un cantaor que, des d'aquell llegendari Lágrimas Negras compartit amb Bebo Valdés (2003), porta Cuba incrustada al cor. Una de les figures més importants i seductores de la música popular cubana unida a una de les veus més ardents i profundes del flamenc. Sabrosura assegurada. 

PLATEA PREMIUM INCLOU:
-Parking VIP (1 plaça cada 2 tickets)
-Consumició de cortesia (cervesa, cava, refresc) 

Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal.  

Video

Estils: Música
Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.