FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2016 | Actualitat |ARRIBA LA SEGONA EDICIÓ DEL SINGLOT FESTIVAL DE LA MÀ D´EL TERRAT I THE PROJECT

27/05/2016

Una mostra de la millor comèdia nacional i dels creadors emergents a la vora del mar

Arriba la segona edició del SINGLOT FESTIVAL. Un festival creat i produït per El Terrat i TheProject en el marc del Festival de Porta Ferrada. Una proposta artística sorgida el 2015 ideada pel seu director, Andreu Buenafuente, amb l'objectiu d'unir als professionals de les arts escèniques com mai abans s'havia fet i que gràcies a la suma de TheProject ha aconseguit fer-se realitat.

SINGLOT FESTIVAL ha donat un pas més enllà en la programació d'entreteniment dins el Festival de Porta Ferrada en la faceta de gestió de TheProject. El SINGLOT és un festival que té com a objectiu reunir l'humor i la comèdia durant tres dies per gaudir-ne i sobretot per reflexionar-ne. Una trobada en la que la comèdia es pren seriosament.

El SINGLOT FESTIVAL té com a missió programar una mostra de la millor comèdia nacional i dels creadors emergents durant tres jornades a la vora del mar. Una programació que va més enllà d'espectacles per al públic en general, ja que també programa propostes acadèmiques i trobades professionals. El SINGLOT és la primera cita nacional que contempla totes aquestes disciplines sota una mateixa marca.

Espectacles relacionats

Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.