FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2016 | ARA MALIKIAN

Dijous, 11 d´agost

Des de 28 €

Qui deia que la música clàssica no podia ser divertida? Dos anys després de seduir-nos acompanyat de l'Orquestra Simfònica del Vallès, el sempre genial Ara Malikian torna a Porta Ferrada amb una gira de celebració dels 15 anys que fa que viu a Espanya. Una gira que ha penjat el cartell d'entrades exhaurides en tots els auditoris per on ha passat i en la qual l'inimitable violinista libanès d'origen armeni i el seu equip de virtuosos passen pel seu sedàs des d'obres clàssiques de Vivaldi i Manuel de Falla fins a un ampli ventall de músiques populars del segle XX (Paco de Lucía i Radiohead inclosos). Un espectacle que ha revolucionat la manera d'aproximar-se a la música clàssica i que mostra un dels violins més juganers i brillants del món amb la màxima esplendor. 

PLATEA PREMIUM INCLOU:
-Parking VIP (1 plaça cada 2 tickets)
-Consumició de cortesia (cervesa, cava, refresc) 

Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal.  

Video

Estils: Música
Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.