FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2016 | EL PETIT PRINCEP

Dissabte, 6 d´agost

Des de 25 €

ÚNICA FUNCIÓ AQUEST ESTIU! 

Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 ens expliquen El Petit Príncep, un dels textos més traduïts i estimats de la literatura universal, com mai l’hem sentit abans. La faula mítica d'Antoine de Saint-Exupéry, adaptada anteriorment al cinema, l'òpera i el teatre, és ara un musical amb personatges virtuals en 3D, so envoltant i una escenografia màgica i espectacular. Un muntatge que ens fa creuar el desert, trepitjar l'herba, volar per sobre el famós asteroide B 612, visitar el planeta del rei i perdre'ns dins el món del geògraf, i que, com el conte, pot ser gaudit per infants dels 4 als 100 anys. Una història amb valors com l'amistat i la curiositat que ens convida a no perdre mai la capacitat d'emocionar-nos i, sobretot, no fer-se gran si això vol dir oblidar-se de ser un infant. 

PLATEA PREMIUM INCLOU:
-Parking VIP (1 plaça cada 2 tickets)
-Consumició de cortesia (cervesa, cava, refresc) 

Els nens menors de 2 anys si seuen a la falda dels pares NO paguen entrada.   


Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal.  

Video

Estils: Infantil, Música, Teatre
Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.