FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2016 | Actualitat |ESTOPA I MANOLO GARCÍA, PRIMERS NOMS CONFIRMATS AL 54 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

28/01/2016

Les gires Rumba a lo desconcido i Todo es ahora arribaran aquest estiu a Sant Feliu de Guíxols.

El 54 Festival de la Porta Ferrada comunica la sortida a la venda dels dos primers espectacles de la programació d´enguany. Manolo García el 23 de juliol i Estopa el 9 d’agost son els primers artistes confirmats d’una nova edició, la tercera sota la direcció de TheProject, que consolida l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols com el punt de trobada musical per excel·lencia de les nits d’estiu vora la mar.

García presenta Todo es ahora, un treball que aposta per les guitarres i les bones melodies marca de la casa, mentre els germans Muñoz segueixen collint èxits amb el seu notable Rumba a lo desconocido, publicat l´any passat.

Les entrades per aquests dos concerts ja estan a la venda a traves d’aquesta web, punts de venda habituals i per telèfon 902 444 300

_Preu especial de llançament a les taquilles de la Oficina de Turisme

Les localitats també es podran adquirir a les taquilles situades a la Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols (Plaça del Monestir s/n) els dies dissabte 30 i diumenge 31 de gener, amb un descompte especial del 20%. pels primers compradors.
Oferta limitada als dies 30 i 31 de gener.
Horaris taquilles: dissabte de 11 a 14h i de 16 a 18h i diumenge de 11 a 14h i de 16 a 17h.

Espectacles relacionats

 • ESTOPA

  Rumba a lo desconocido

  Dimarts, 9 d´agost

  Des de 35 €

 • MANOLO GARCÍA

  + Ivette Nadal

  Dissabte, 23 de juliol

  Des de 38 €

Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

 • Twitter
 • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.